welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





hari ini....
Friday, 25 May 2012 | 03:56 | 0 comments
assalamualaikom...
lama tak update....
rindu blog nie...
harap semua sihat k??



tengok muka at atas to...
comel kan..hehe!
to tandanya aku ceria dan bahagia...
happy lah senang kata...
tadi aku hang out dengan kawan kawan...
faezah,ika,pkah,mira,teah,nad,n nadia...
aku dapat lepaskan tension aku dengan serta merta..
tapiiii..............
tak puas ah..
sebabbbb...........
hm,,sound dia terlalo slow...
tempat kecik plak to...
tapi tak pa,,nanti aku nak p kat village mall plak..
ramai kata kat sana best...
pa salahnya law kita p cuba dulu...
hee...

keh la,,tadak pa nak cakap dah...bye

Labels:

AGAK-2 SAMPAI KETAHAP MANA?
Friday, 6 April 2012 | 02:50 | 0 comments


kawan makan kawan?memang menyakitkan hati an?aku tak taw la penjelasan nie betoi ataw tak..aku tak taw mana betoi..? adek aku cakap nie..aku syang dia..hmm..tak taw lah... 

aku ada masalah dengan kawan baik dari standard 6 lagi..kami memang rapat..rapat sangat..tapi dia selalu kianati aku..dia buat cerita pasal aku..dia fitnah aku..aku tak taw pa salah aku..kenapa dia benci aku sangat?aku tak penah buat pa pown yang penah buat dia saket hati sedng kan dia buat aku maam aku seorng kawan yang bodo...apa aku tak reti pilih kawan?to capital EE why you do to me like that?arrgghhh!!! tension!!! dahla aku ada biggest problem with myhubby!! dengan kawan baik pown ada jugak ka??memang menyakitkan hati laa...adakah aku patot tinggalkan ini semua untuk SPM 14/9/12 nie?tapi aku tak boleh..tolong aku...tolong aku bangkitkan semangat aku balik..aku takmaw nie berterusan..aku nak macam dulu..no problem,,but have fun in life...sanggop ampa tengok aku sedih?tapi kenapa?aku buat apa kat ampa??tolong lah jangan buat aku macam nie..aku sayang sayang semua orang disekeliling aku...tapi kenapa ampa tak faham?kenapa ampa tak hargai?adakah ampa semua tak nampak?aduh...tolong jawab! kalau tak dapat jawab tolong la bagi petanda!! kadang2 aku rasa cam nak cepat2 ja SPM pas SPM aku dah tak bole jumpa ampa lagi..to yang ampa nak kan?aku kecewa ngn semua nie..aku harap ampa semua bahagia..dan aku support ampa semua..


WEYH!! AKU SAYANG AMPA SEMUA!! SAYANG SANGAT!

Labels: ,

begitu cepat??
| 02:09 | 0 comments



aku sayang dia tpi dia??aku buat apa dekat dia sehingga dia berubah begitu punya cepat..hm,,tolong la aku Ya Allah..kenapa la dari dulu sehingga ke hari ini dia masih tak faham hati dan perasaan aku??

adakah dia tengah uji aku?
bukan boleh sangat dia to...
aku rindu dia..tapi dia kata aku bohong?
apa dia cakap ni?
aku tak faham..

apa salah aku?aku rasa dia ada pompuan lain ja kat luar to..tapi kenapa dia tak maw jujur dengan aku?aku dah cakap dah dekat dia yang aku terima dia seadanya..sebab aku pun tak berapa prefect...tapi tengok lah sekarang nie..aku tengah luahkan sesuatu dia masih lagi tak paham and tak balas text aku terus..kenapa lain sangat ni...dia buat aku cam tunggui dia saja...dia dah borink dengan aku ka?aku sayang dia sangat..tapi aku akan tengok sampai mana dia nak buat aku cam nie...thanx syang buat b cam nie..



Labels: ,

hehe !
Wednesday, 25 January 2012 | 07:26 | 0 comments



lepas nie aku da tak bole keluar berseronok lagi...
sebab nak SPM..
hua!! hua!! takat PMR tak pa lagi nie SPM..
kena usaha lebih..
Februari makin tiba aku pun makin sibuk..
nasib baik aku tak pakai #phone lagi dah kalau tak lagi lah kelam kabut,,
yela nak layan hubby lagi..dia to kalau tak mesej dia mesty dia anggap bukan bukan
bukan boleh sangat mat to..
kerja sekolah aku langsung aku tak sentuh..haha
raya cina punya pasal.. :)
BTW aku ada banyak story nak cerita..
pasal hubby aku to tak banyak la tapi pasal kawan kawan banyak la..
nak taw cerita hubby aku tiba tiba je tak bagi aku kawan dengan faizah nayan..
aku tak taw kenapa...aku tension la macam nie.. :(
aku sedih,,macam aku nak pujuk kawan aku to..aku syang dia macam aku sayang hubby aku tapi aku tak taw lah kenapa bole jadi berantakan macam nie..bukan pa faizah to la kawan yang aku ada yang lain to kawan jugak tapi aku rasa macam aku tak sekepala dengan depa..tapi tak aku tak kesah semua to..kami penah berjanji akan berkawan baik selamanya..apa pon aku harap dia akan lembut hati..
silap aku jugak sebab aku tak bagi taw dia yang aku tak guna #phone dah..bila dia buat misskol terus kena maki..faizah maafkan aku ek?ada jugak salah aku..sebab tak bagi taw ang yang aku takkan guna #phone lagi..cerita tentang situasi aku dekat sekolah hmm,okla aku makin rajin tak macam dulu kemungkinan aku dah bole pikir panjang macam orang dewasa tapi badan aku tetap tak naik naik lagi geram la aku..kalau naik pun kat bahagian paha my mom kta aku tak kuat sukan..ehh??mana ada kuat kot setiap selasa #SMKCT balik lambat sebab ada kokurikulum..so,,semua di wajib kan hadir..malah ckgu ckgu langsung tak bagi balik tanpa alasan yang kukuh...tudia,,mampoih la budak budak kat #SMKCT tapi ok jugak bole sihat kan badan dengan bersukan..kalau sekolah lain aku tak taw lah..try lah masok #SMKCT kalau nak taw..mesti best dalam keadaan menyesal..hehe..tapi letih la banyak bagi orang yang tak biasa lah bagi orang yang biasa insyaAllah kot bole tima keadaan..huuu!! tapi aku suka lah sekolah to sebab tadak laki..so,,bebas la..tapi tak bebas sangat..sebab ckgu ckgu banyak spy..to yang bahaya..tapi aku setakat nie boleh lagi la bawak diri aku...hubby aku pun kalau tengok aku buat salah dia tegor dia tak penah nak biarkan aku dlam keadaan keseorangan..yela dia syang aku dia ada aku jah..tapi aku pantang la sebab ada orang dok kacau kacau dia..benci gila dah la sent gmbar yang tak senonoh aku kalau bole nak ja gmbar to aku sebar tapi aku sabar lagi..aku tak bole buat dia macam to sebab nanti hubby aku yang kena,,aku ada plan yang ok tapi hubby aku tak setuju macam mana aku nak buat nie??aku bukan pa aku nak kebahagiaan dalam hubungan kami..bukan kemusnahan!! tapi aku bersyukur lah sebab dia tak layan pompuan to..dia kta pompuan to bukan taste dia..dia nak aku jah jadi penyeri hidup dia...btw thanx syang koz plih baby..muahX3!! aku kalau bole nak jaga dia hingga akhir hayat aku...tapi dia tipu aku..dia cakap dia nak pindah g sabah tapi tak pon..to aku sedih..tak pa aku akan selidik benda nie hingga hujung lubang cacing..sabar k syang?ty baby akan taw jugak.. :P 
disebabkan to la aku dengan dia renggan cikit..cikit je tak banyak pun..gila kau banyak..baik putus terus..! haha...sekarang hubungan aku dengan dia dah 3tahun lebih.. 15.8.2012 genaplah 4tahun kami bersatu..hehe..cepat kan?aku harap kami kekal la..amin!! sebab sekarang nie pun dia dah konke aku lebih my mom konke aku..tapi tak pa la dah to dia nak aku tak halang dan aku tak pernah nak halang.. okla aku pun dah letih nie..aku nak tidor nanti bila aku ada story lain aku cerita lagi k?

bye..assalamualikum !
take care ye semua..

Labels:


Older Post