welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





hari bahagia... :)
Sunday, 8 January 2012 | 01:36 | 0 comments



hye semua??
hari nie hari keempat sekolah...
but my hubby tak g pun sekolah sebab dia sakit perut..
cian dia..  :(
sayang cepat sembuh k??
ingat SPM tahun nie..
muah!!

hmm,,hari ahad first day sekolah...maksud aku hari pertama setiap minggu...
form 5 iaitu tingkatan 5..hahaha...
aku?? tak nampak macam tingkatan 5 pun taw tak...
cuba bayang kan budak tingkatan 1...
haa,,aku macam to la...hehhe...my body so smaller..huuu!!
btw,,aku brsyukur aku sempurna... Alhamdulila!
hmm,,kerja sekolah makin banyak...otak maken kena banyak main gear..no rest,,no relax,,but many study...hmm,,nampak nya plan aku and my hubby berjalan lancar..tapi dia ajak aku g sekolah khir joharian...bukan g jalan jalan tapi pindah sana...wow!! aku tak nak..sebab aku sayang sekolah aku walau pun depa ckap terok...hehehe..

tahun nie SPM..cikgu cakap tahun nie kita tak bole bergaduh dengan sesapa aja..hmm,,tapi aku dengan mira dah ok kowt..kowt??yeah..maybe kowt..yela tadi tetiba ja my cakap dengan aku..tak pa lah..aku kesah sebab aku kalau bole nak kawan dengan semua orang tak kira bangsa asal eklas :)
tapi aku harap mira tak tarik muka dengan aku lagi dah... Alhamdulila dia dah lembut hati nak cakap dengan aku lagi..tapi tadi serius aku terkejut..aku macam tak caya saja...btw,,okla to...mira walaupun kita tak rapat macam dulu tapi kita tetap kawan sekelas kan??hhehe..aku tak kesah ang nak anggap pa pun kat aku asal ang maaf kan aku sudah...kita satu kelas tak baek tarik tarik muka kan??that my friend... :)

time to talk about happy days today..hehehe....
tadi aku mesej dengan my hubby tapi sat saja..kami rancang nak beli phone baru..
wahhhh!! gtaw too..hehehe..nak bagi sama la kata kan..kami kan kapel biar la sibok je..hahahaha...dia suruh aku kumpul duet bagi cukup RM900,,sebab nak beli sony ericsson aino...wow!! dia macam taw saja aku suka phone to,,and dia pun suka jugak..nampak nya kami serasi la.. :D tapi aku nak ipad 2 sebab cantik sanagt phone to,,aku suka..nak aino ka ipad ha?? hmm..papun SPM bagi epas dulu baru pilih kan??hehehe..tapi tahun depan aku aku dah tak sekolah mesti rindu gila nak pakai baju sekolah..hehehe..papun jangan pikir pasal to la...belajar to penting...hehhhehehe...

tapi aku harap sangat aku baloh buat SPM nie...amin!!

I WANT THIS!!!!




AND THIS!!!!







hehehehe...aku nak dua dua la...huuuu!!
yeah!! chaw dulu..wasalam... :)

Labels:


Older Post | Newer Post