welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





kalau tak nampak bole klik kat gmbar to k??


ha dah tengok?? dah tengok??
eii,,to baru budak sekolah tak lagi yang besar besar to..tak kenal lagi dah buat perangai..adoii,,haehh..pelik pelik tapi aku harap perkara diatas to tak terulang lagi la kat aku..tapi bila ingat ingat balik lawak jugak..mybe dia nak melawak dengan aku..tapi jangan harap la..!!!!! facebook nie aku guna untuk aku nak berkawan bukan nak berkawin...jangan salah to aku dah ada la weyh!!! lagi comel dari ang...sory to say la kalau aku tak pileh ang..hmm,,papon baik buruk datang dari hati kita sendiri kalau tapi jangan iko hati sangat nanti bole mati haa,,apa pun tak dapat..lagi pun tak dapat faedah pun kalau ampa dok buat macam to silap silap ari bulan ampa dibenci orang nak macam to??aku tak maw!! tapi berfacebook nie biarla berpada pada jangan nak online ja...buat papun yang patut baru la online,,maksud aku buat kerja kerja yang pentnig dulu baru la bole main..lagi pun facebook nie bole main masa lapang ja..jangan time tengah masak ampa p main nanti hangit pulak masakan ampa to,,nak jadi sedap tros tak sedap..padan muka..hahaha...ok la sampai sini ja..tak larat la nak ckap banyak banyak selesema la,,hidong sumbat sora pun dah jadi sengau..hahah..ok bye take care yeah!!! 

Labels:


Older Post | Newer Post
faedah online...
Thursday, 1 December 2011 | 18:17 | 0 comments

hye semua??
morning..
selamat pagi..
harap harap semua sihat ye?
alhamdulila.. :)





tengok kat atas to gambar la kan??
hahaha..sapa yang cam to dok diam k??
jangan cakap banyak nanti aku cepuk kang haa papon tak dapat(amboi,,marah)
hehehe....tapi tak sempat buat apa apa lagi dah pegang laptop nak online..
tak kira la time pagi,,petang,,malam,,tengah malam pun ada sanggup tak tido malam..
atoto,,jangan lah macam to sebab bole menjejaskan kesihatan diri..hmm,,aku bukan pa just sebelum nie banyak da kes kes..so,,aku harap kes kes macam to tak terjadi kat ampa semua...(tengok aku caring nie) cewahhh...tengok cam gmbar diatas to nampak sangat baru bangun tido tapi tak mandi,bantal peluk pun ada lagi kat dalam pelukan...adoiiiyaiii,,dah la perempuan buat macam to pulak,,nampak sangat pemalas...macam mana la kawin nanti mesti kena sound abes abesan dengan mak mertua to pun kalau dok dengan mak mertua la.hahaha..tapi apa yang best sangat online pagi pagi?? aku pelik tengok tak da papun..orang yang online to pun sikit ja,,lain la malam dan tengah malam sampai beratus ratus orang online,,to bagi friends die dah beribu la..kalau tak beribu to beratus je...antara blog,,twitter,,facebook,,tumblr,,myspace,,dan tagged,,aku rasa facebook paling ramai orang guna..sebab pa?? sebab senang la cek oii...tengok la adeq aku umo 7 tahun pun dah pandai guna,,pandai men game,,pasto pandai tangkap gambar nak suruh aku upload dalam facebook..pehhh,,to baru 7tahun la...tapi dalam masa yang sama ada orang guna facebook nie kot lain..faham tak kot lain??maksud aku salah guna,,banyak sangat dah salah guna,,sebelum nie ampa tak tengok berita ka??ada yang cerai dalam chatbox facebook,,ada gambar bogel die kena sebar,,dan macam macam lagi la,.haihh,,tola sekarang nie photo didalam facebook aku,,aku private kan aku tak nak gmbar aku dibogel kan..yela,,kalau depa nak edit macam to depa ambik dari album kita and then edit ikot suka depa,,huh!! kalau edit bagi cantik senang la nie tak bagi jadi tak senonoh..adoiiyaii,,kat status pulak ada jugak maki maki,,peli peli,,manja manja,,mention nama orang to la orang ni la,,try la update status yang positif,,yang fakta kan bagos..takla ada pergaduhan ka pa ka kan??hmm,,bagi orang yang couple dalam facebook pulak jangan la nak update i love u baby,,do you love me??arrhhhh,,menyampah aku,,hello takat nak cakap camto??cakap la kat dalam chatbox jangan nak menayang sangat la,,oarang lain pon ada jugak pakwe,,makwe,.tapi tak gagah and gedik macam ampa pun,,hmm yang dalam chatbox pon ada jugak yang pelik,,kalau ampa tak caya try lah layan orang orang yang tak dikenali semasa online,,maksud aku bila orang to antar chatting kat ampa try la layan hahaha,,mesti ampa terjumpa macam macam orang ad yang nak couple,,ada yang nak body ada yang nak mintak kawin,,hooooiiiiii,,ang to baru budak sekolah ada hati nak kawin ngn aku..hahaha,,bagi 20ribu dulu kat aku baru bole dapat aku..aku bukan jual diri tapi aku mintak duit belanja kawin tengok la cam kat gambar kat bawah nie...ampa caya x?? 


kalau tak nampak bole klik kat gmbar to k??


ha dah tengok?? dah tengok??
eii,,to baru budak sekolah tak lagi yang besar besar to..tak kenal lagi dah buat perangai..adoii,,haehh..pelik pelik tapi aku harap perkara diatas to tak terulang lagi la kat aku..tapi bila ingat ingat balik lawak jugak..mybe dia nak melawak dengan aku..tapi jangan harap la..!!!!! facebook nie aku guna untuk aku nak berkawan bukan nak berkawin...jangan salah to aku dah ada la weyh!!! lagi comel dari ang...sory to say la kalau aku tak pileh ang..hmm,,papon baik buruk datang dari hati kita sendiri kalau tapi jangan iko hati sangat nanti bole mati haa,,apa pun tak dapat..lagi pun tak dapat faedah pun kalau ampa dok buat macam to silap silap ari bulan ampa dibenci orang nak macam to??aku tak maw!! tapi berfacebook nie biarla berpada pada jangan nak online ja...buat papun yang patut baru la online,,maksud aku buat kerja kerja yang pentnig dulu baru la bole main..lagi pun facebook nie bole main masa lapang ja..jangan time tengah masak ampa p main nanti hangit pulak masakan ampa to,,nak jadi sedap tros tak sedap..padan muka..hahaha...ok la sampai sini ja..tak larat la nak ckap banyak banyak selesema la,,hidong sumbat sora pun dah jadi sengau..hahah..ok bye take care yeah!!! 

Labels:


Older Post | Newer Post