welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





rindu sewaktu dulu..
Monday, 14 November 2011 | 16:50 | 0 comments
hari ni aku tak g sekolah
sebab...
aku malas,borink,dan tiada kawan..
aku bagaikan keseorangan pabila genk genk aku
berpecah,,ada yang pindah,,ada yang tak sekolah dah,,dan ada jugak yang lupa daratan,,
dia buat aku macam musuh ketat..
macam orang kata lah
kawan baik macam pun 1 hari nanti mesti jadi musuh..
tapi aku rindu time form1,2,3..
aku tak dapat lupakan kenangan aku semasa too..


nie la kenangan kami   




























dan too la kali terakhir kami bergurau,,dan happy sama sama..
sekarang aku baggai kan tiada kawan lagi...
sedihnya....


Labels:


Older Post | Newer Post