welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





memori pada 25.10.2011.......
Wednesday, 26 October 2011 | 21:54 | 0 comments
hye...
25.10.2011aku hanging out dengan dy...pehhh,,memey syok r...
mula mula saampai too aku p main game kat CS di tingkt 5...
aku enjoy ngt...epy pon ada jgk..hehe...
pazto aku p karoke kat tingkat 4 nyayi setengah jam ja..
tak puas langsung...
tapy lepas tooaku p makan pizza hut...
and then kami take picture...hehe..dpan depan org ramai uh..
kami buat tak taw je...
kami buat kedai to cam makpak kami yang punye..
hah!!! kesah pe aku...
klaw aku tnjok picture aku ty ampa komen ....
tapy tak pe la aku letak jugak k??























hehe...ampa jangan jlez...ty law ampa nak kuaq ngan aku gtaw je aku..
paztoo kita take picture sama sama,,
paz take picture sama sama aku letak dalam blog aku yang tak seberapa ni... :(
k la...bye... nk kiss cket..muahhhhhhhh...heheh

Labels:


Older Post | Newer Post