welcome to my site! hee..respect my blog.. heho! Follow me | Dashboard
niena in the house !





sayang??? kenapa susah sangat nak lupakan orang???
Tuesday, 27 September 2011 | 00:03 | 0 comments
kemarin 26/9/2011,,
aku amat kesal,,buntu,,sakit,,dan separuh pengsan..
aku jadi acam to sebab terkantoi dengan dia pasal facebook..
aku tahu dia tak suka facebook..
aku buat semoa to sebab aku sayang dia sangat...
sudah sampai masa dia untuk aku pergi jauh dari kehidupan dia..


MOHD HAKIMI BIN OMAR... !


kenapa ang baik sangat dengan aku??
kenapa ang perlu kan aku??
kenapa ang pilih aku??
kenapa ang nak tunggu aku???
kenapa kimi??
kenapa??


aku dah banyak kali lukakan hati ang...
aku dah buat macam2 bagi ang benci aku..
tapi kenapa ang masih harapkan aku??
aku tertanya tanya..


kemarin ang sanggup tumbok muka aku sehingga darah hidung dan aku hampir pengsan disebab kan itu...
aku tahu aku telah melanggar sumpah janji mu kimi..
tapi kenapa ang masih sayang aku?


aku buat semua to sebab aku nak ang cari pengganti untuk diri ang aku buat semua ni untuk ang bahagia..
aku nak tengok ang bahagia..
tapi bukan dengan aku..
dengan orang lain...




aku:
"abang,,b buat semua ni sebab b nak abang tinggal kan b buat selama-lamanya sayang.b tak sanggup lagi tengok abang derita disebabkan b.b sayang abang sangat.tapi b terpaksa buat sebab b nak tengok abang happy,,dan semua terkawal."


kimi:
"b,,abang nak jaga b.abang nak kawin dengan b.sebab to abang buat semua ni untuk kita.untuk masa depan kita.espcially b.abang sayang b sangat-sangat.b? hampir 4 tahun kita bersama,berjumpa,mesej 24 jam,call sorang 2 jam setiap malam jumaat atau sabtu,b susah abang tolong b,abang susah b tolong abang.b abang nak dekat b sebab abang dapat rasakan yang b baik,setia.dulu b jadi macam to sebab b terikut kawan-kawan."


aku:
ya! tapi to dulu lani b nak abang pulak cari pengganti b,b tak layak untuk couple dengan abang..


kimi:
napa sayang??
sebab abang gemok?
sebab abang tak macam jantan lain?
sebab abang kongkong b?
jawab b.abang perlu kan jawapan tu..abang ada hak kan untuk tahu semoa to..
please honey wake up..jangan buat abang macam ni sayang..


aku:
bukan abang..b couple dengan abang sebab b ikhlas.abang baik,jujur,abang banyak berkorban untuk b.b tak tahu macam mana lagi nak hargai abang.b buntu sayang..abang,b sakit.b buat semoa ni sebab b nak abang lepaskan b.b dah tak bole jaga abang lagi.b sakit abang..abang pun taw kan??abang,,b nak ucapkan terima kasih sebab bagi pengajaran dekat b.b sayang abang!!!!!!


kimi:
b...please jangan tinggal abang b.abang perlu b sangat-sangat..satu ja abang mintak berubah..yang to ja abang nak..abang tak mintak yang berat berat.please buat semoa ni untuk abang..


aku sakit dan sesak nafas.aku nak bercakap dengan dia yang aku boleh buat itu untuk dia..tapi aku tak sempat kerana aku pengsan sehingga tidak sedarkan diri..aku takut aku kehilang dia.aku takut..aku takut sangat..aku harap aku tak akan buat lagi kesilapan yang sama..sebab aku serik dengan semua ni..


abang,,b sayang abang jugak..

Labels:


Older Post | Newer Post